Les administracions i entitats més compromeses amb la promoció de la contractació pública sostenible ofereixen diferents serveis de suport en funció de les seves competències i possibilitats.

 

 

European_Commission_Logo1

La missió del Helpdesk de la CE és promoure i difondre informació sobre la compra pública verda i oferir respostes als dubtes que rebi de qualsevol administració.

Més informació, a la pàgina del Helpdesk for GPP http://ec.europa.eu/environment/gpp/helpdesk.htm


 

Dep_Territori_i_sostenibilitat

Per a tots els òrgans del sector públic de la Generalitat de Catalunya, la Direcció General de Qualitat Ambiental ofereix suport en l’ambientalització de les licitacions.
Per més informació, contacteu amb: Josep Maria Massip


 

logo-ICAEN

L’Institut Català d’Energia (ICAEN) ofereix assessorament a totes les administracions públiques catalanes en matèria de contractació d’energia i de serveis energètics i sobre subministradors de tecnologia d’eficiència energètica i energies renovables.
Feu arribar les vostres consultes a través de la bústia de contacte de l’Institut Català d’Energia.


 

log_hor
La Diputació de Barcelona dóna suport en compra i contractació sostenible a dos nivells:
– Als diferents departaments i organismes de la mateixa Diputació.
– A tots els municipis de la província de Barcelona a través d’un grup de treball de la Xarxa de ciutats i pobles cap a la sostenibilitat.
Per més informació contacteu amb: Maria García, Gerència de Serveis de Medi Ambient


 

logo-ajbcn-1

Els diferents departaments de l’Ajuntament de Barcelona i les seves empreses públiques poden contactar amb el Programa Ajuntament + Sostenible por obtenir ajuda en matèria de compra sostenible.
Per més informació, contacteu amb: Mar Campanero


 

procura+logo

Les administracions públiques membres de la xarxa Procura+ reben ajuda, principalment, a través de la participació en projectes europeus, l’assistència a seminaris i la promoció dels seus èxits en matèria de contractació sostenible.
Per més informació sobre la xarxa, envieu un correu a Ecoinstitut, soci estratègic de la Procura+ a l’Estat espanyol: Aure Adell