Jornada d’intercanvi entre responsables de contractació de l’administració catalana

IMG_0002 IMG_0939 IMG_0959

A continuació podreu trobar els diferents materials que els i les ponents a cada taula han posat a disposició de totes les persones participants en la jornada del passat 18 de maig:

Taula 1: Incorporació de criteris de contractació pública sostenible en plecs d’enllumenat i biomassa d’ajuntaments de la província de Barcelona. Diputació de Barcelona (cap material utilitzat).

Taula 2: Consulta amb el mercat en la compra de vehicles elèctrics. Central de Compres, Associació Catalana de Municipis.

Taula 3: Consulta amb el mercat en la preparació de l’Acord marc de Serveis de vigilància i seguretat i Serveis de neteja. Comissió Central de Subministraments (CCS), Generalitat.

Taula 4: Aplicació de l’economia circular i la gestió sostenible a la Universitat Politècnica de Catalunya des de la contractació: progressos i obstacles. Universitat Politècnica de Catalunya.

Taula 5: Tancament del cicle de materials en el contracte de Producció, instal·lació, seguiment i retirada dels elements publicitaris i d’altres elements de comunicació. Ajuntament de Barcelona.

Taula 6: Desplegament de la infraestructura de punts de recàrrega pel vehicle elèctric. Institut Català d’Energia.

 

Per més informació sobre el projecte SPP Regions, no dubteu en contactar amb: Bettina Schaefer (Ecoinstitut).

I esperem veure-us l’any vinent a la propera jornada d’intercanvi.

Atentament,

Ecoinstitut

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save